Sintras äventyr

Om mig

Stjärndalens Gunnekulla föddes jag som men jag lystrar till namnet Sintra.

Jag är av rasen Welsh Springer Spaniel och föddes den 31 mars hos Barbro på Stjärndalens Kennel i Lysekil. Min mamma är Stjärndalens Désirée (Jess) och pappa är Pelydryns Fingal (Fingal).

Här i bloggen skriver jag om lite allt möjligt som händer i mitt liv och eftersom matte alltid har kameran med sig kommer jag nog att lägga ut rätt mycket bilder.

Den 6 juni flyttade jag hem till min familj och jag vet att jag var väldigt efterlängtad.

De säger att jag är busig och glad primadonna. Jag vill gärna ha en kudde under huvudet när jag sover och maten är jag extremt kräsen med. Som belöning funkar varken korv eller köttbullar men ost kan jag göra vad som helst för.

Tidigt fick jag följa med ut och segla och jag gillar båtlivet, på båten har jag ju hela min flock samlad. Jag har redan vuxit ur en flytväst och den jag hade i somras är nog för liten den också. Men så har jag ju vuxit en hel del.

Det här med att hjälpa till med trädgårdsarbete är jag en riktig hejare på. Tyvärr har jag inte riktigt samma uppfattning om vad som är trädgårdsarbete som min familj. För mig är det att gräva hål och att avlöva buskar.

Bästa kompisen är brorsan Rufus (Stjärndalens Karlstorp) och det är tur att han bor med sin familj i närheten så att vi kan busa ofta. De skiljer rätt mycket i storlek på oss idag (nästan 4 kg) och det är svårt att tro att jag var den största av valparna när jag föddes (400 g). Det jag inte har i storlek kompenserar jag istället med smidighet och snabbhet. Brorsan har inte en chans där.

Att vara utomhus är något jag gillar jättemycket så länge det inte regnar ute. Jag är som sagt en riktig primadonna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s